Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hovedtelefon med noise cancelling
#1
Nogen der har et godt tips (erfaring) til around ear hovedtelefoner med NC ? Nogen der feks har testet Amadeus hovedtelefonene til Power ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har lige bestilt Amadeus hovedtelefoner med NC. I Norge koster di 798 kr inklusiv frakt. Jeg gir en liten tilbagemelding når di er mottatt og testet. 


https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/.../p-253567/
Svar
#3
Jeg bruger dette på jobbet. Et af de få tætsluttende headset jeg i min tid har kunnet holde ud at have på i mere end en time. Jeg har intet at udsætte på det, det skulle da lige være at mikrofonen opfanger kollegernes snak  Griner Men det problem gætter jeg på du ikke har. Smil

https://www.jabra.dk/business/office-hea...-evolve-80
Svar
#4
(10-10-2017, 15:13)Teddy Skrev: Jeg bruger dette på jobbet. Et af de få tætsluttende headset jeg i min tid har kunnet holde ud at have på i mere end en time. Jeg har intet at udsætte på det, det skulle da lige være at mikrofonen opfanger kollegernes snak  Griner Men det problem gætter jeg på du ikke har. Smil

https://www.jabra.dk/business/office-hea...-evolve-80

Jeg glemte at nævne di må være trådløse. Og di skal bruges til at lytte til musik. Jeg har allerede et par Jabra Move https://www.tek.no/artikler/test-jabra-m...ess/359390 der har en fantastisk god lyd, men di sitter ikke specielt godt fast på hovedet når jeg træner/trener.  Tenkte noen over-ear ville holde sig bedre fast til mitt hode.
Svar
#5
Fikk mine Amadeus i posten i dag. Kort oppsummert: Dårlig NC, den laget støy (knittring). Lydkvaliteten var heller ikke god nok, det var en veldig innestengt lyd. Di hadde også noen andre puter på klokkene enn di som var vist på bilde så di var en over-ear modell istedenfor around-ear. Det ble veldig fort varmt på ørene. Di bliver sendt tilbake.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: